Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Onko Sinulla juttuvinkki? Laita meiliä osoitteeseen toimitus@radiosandels.fi

YHTEISTYÖSSÄ

http://www.zontageelong.org.au/uploads/images/ZSNlogo.jpghttp://www.zontageelong.org.au/uploads/images/ZSNlogo.jpg

Radio Sandelsin kuuluvuusalue on laajentunut Varkauden seudulle

Julkaistu 01.09.2016

Tiedote

1.9.2016

Julkaisuvapaa heti

Pohjois-Savossa toimiva Radio Sandels on vahvistanut kuuluvuuttaan eilen maakunnan eteläosissa Varkauden taajuudella 90,0 MHz. Lähettimen suurin sallittu teho on 1 kW. Iisalmessa 2.syyskuuta vuonna 2012 aloittanut paikallisradio on jo aiemmin laajentanut Kuopion seudulle, jossa kanavaa voi kuunnella taajuudella 104,6 MHz.

- Vaikka kyse on Varkauden taajuudesta. Antenni sijaitsee 800 metriä Leppävirran puolella. Etsimme pitkään antennipaikkaa Varkauden seudulta. Löysimme antennille mainion paikan Riikinvoiman Ekovoimalaitokselta. Vihiä paikasta saimme kansanedustaja Matti Semiltä, kertoo Suomen Lähiradiot Oy:n toimitusjohtaja Reijo Glad.

Suomen Lähiradiot Oy:n toimitusjohtaja iloitsee, että Radio Sandels on monien työläiden vaiheiden jälkeen maakunnan kattava paikallisradio.

- Tämä on pitkäjänteisen työn tulosta. Kuuntelijoiden, yrittäjien ja eri yhteisöjen kannustava ja rohkaiseva palaute on vienyt hanketta eteenpäin. Siitä kiitos kaikille tukijoille, Glad jatkaa.

Glad pitää radion kuuluvuusalueen laajentumista merkittävänä. Laajentumisen myötä paikallinen ohjelma-, uutis- ja musiikkitarjonta lisääntyvät ja monipuolistuvat. Tämä lisää maakunnan yhteisöllisyyttä sekä kulttuurivaihtoa.

- Iisalmen, Kuopion ja Varkauden seudun kuuluvuusalueet muodostavat yhdessä luonnollisen kokonaisuuden, koska esimerkiksi yhteinen murre, kulttuuri ja työssäkäyntialue yhdistävät maakuntaa, Glad sanoo.

Suomen Lähiradiot Oy:n toimitusjohtajan mielestä valtakunnalliset uudistukset korostavat maakunnallisen aidon paikallisradion tarvetta.

– Koko maakunnan alueella toimivana radiona pystymme tarjoamaan kattavampaa ja tehokkaampaa palvelua esimerkiksi maakunnan yrittäjä- ja matkailuverkostolle. Lisäksi voimme tarjota kuuntelijoille laajempia asiaohjelmakokonaisuuksia. Laajentumisesta huolimatta emme tingi paikallisuudesta, vaan aiomme satsata entistä enemmän paikallisuuteen ruohonjuuritasolla, Glad korostaa.


Lisätietoja:

Reijo Glad

Suomen Lähiradiot Oy:n toimitusjohtaja / Radio Sandelsin päätoimittaja

puh. 050 – 350 3232

reijo.glad@radiosandels.fi

IISALMI 106,3 MHz

KUOPIO 104,6 MHz

VARKAUS 90,0 MHz